Bij Ecowash-Nederland kunt u terecht voor het professionele poets- en onderhoudswerk. De diensten die wij leveren zijn ruim; of het nou alleen wassen is of uw boot poetsen, de romp polijsten, het aanbrengen van antifouling, wij doen dit voor u op locatie door heel Nederland tegen vaste prijzen, dus geen discussie achteraf over de kosten. Duidelijk en helder! Van sloep tot jacht, Ecowash-Nederland zorgt ervoor dat uw pleziervaartuig er mooi bijligt. Wij kunnen dit éénmalig doen of in abonnementsvorm, wel zo makkelijk. Op al onze diensten zijn onze leveringsvoorwaarden en de leveringsvoorwaarden HISWA van toepassing.

Om uw boot of jacht in optimale conditie te brengen en te houden is Ecowash-Nederland dé oplossing. Wij gaan niet voor de kwantiteit maar voor kwaliteit want een optimale klanttevredenheid is het doel wat wij nastreven. Uw boot poetsen, dat doet Ecowash-Nederland. Niet de grootste willen zijn maar wel de beste want als u klant van ons wordt moet u ook klant blijven!

Boot poetsen

Boot poetsen door Ecowash-Nederland: Door intensief gebruik en door weersinvloeden, bijvoorbeeld zon, uv-straling, regen en kalk, wordt de gelcoat of de lak van uw boot steeds doffer en doffer. Daardoor ontstaat verkleuring en uv-straling heeft vrij spel. Om dit te voorkomen is een periodieke poetsbeurt een uitstekende optie om uw boot in optimale conditie te houden. Boot poetsen: dat doet Ecowash-Nederland.

Nu kunnen wij ook de romp van uw boot poetsen op het water.

Boot poetsen: Wij gaan eerst de gladde polijstbare gedeelten van de opbouw en kuip reinigen met een speciale gelcoat-cleaner. Daarna gaan wij polijsten en na het polijsten brengen wij een sealer aan. U wilt toch meer varen en niet uw boot poetsen? Voor foto’s van voorbeelden verwijzen wij u naar: “voorbeelden van onze diensten“, onderaan de pagina. Dit is slechts een greep uit de vele projecten van Ecowash-Nederland. Of kijk op onze Facebook pagina: www.facebook.com/ecowashnl.

Polijsten en sealen opbouwen kuip bestaat uit

 • Polijstbare delen reinigen met een speciale gelcoat cleaner
 • Polijsten
 • sealen
 • Wassen opbouw en kuip, indien mogelijk*

*Wateraansluiting dient in de directe omgeving aanwezig te zijn.

Prijzen

Lengte tot en met 40ft € 395,-
Lengte tot en met 45ft € 495,-
Lengte tot en met 50ft € 595,-
Lengte boven 50ft op aanvraag.

bootreiniging

Uw boot poetsen doen wij graag, maar omdat iedere boot anders is en een opdracht voor cosmetisch onderhoud erg uiteenlopend kan zijn, kunnen wij eerst uw boot bezichtigen en met u overleggen wat er eventueel extra gedaan moet worden en wat het gaat kosten.

Verrekening vindt plaats naar rato van de exacte meters van uw boot of jacht. Minimumprijs € 300, – Meerprijs flydeck € 225, – Antislip reiniging vanaf € 75,-. Meerprijs bij zeer doffe gelcoat of sterke verkrijting: 6 euro per voet(ft) lengte ivm extra matteer en/of polijstwerkzaamheden.

Romp polijsten

Romp polijsten: De romp van uw boot lijkt vaak effen en egaal maar in de praktijk is dat vaak niet zo, en als uw boot glimt wil niet zeggen dat deze glad is. Wanneer de romp erg dof is kan het nog niet te laat zijn maar onderneem wel meteen actie. Laat Ecowash-Nederland de romp polijsten en sealen. Ecowash-Nederland gebruikt alleen duurzame milieuvriendelijke producten die vrij zijn van siliconen verbindingen. Romp polijsten en sealen, dat doet Ecowash-Nederland.

Na het polijsten van de romp brengen wij een sealer aan. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de reflectie tegen UV optimaal is en dat de romp het hele vaarseizoen mooi glimmend blijft. De romp van uw boot of jacht wordt weer zo goed als nieuw. Wij gebruiken hiervoor de beste producten die beschikbaar zijn waar u lang plezier van zult hebben en is het overschilderen van de romp vaak overbodig. Het polijsten en sealen doen wij machinaal.

Voor foto’s van voorbeelden verwijzen wij u naar: “voorbeelden van onze diensten”, onderaan de pagina. Dit is slechts een greep uit de vele projecten van Ecowash-Nederland. Of kijk op onze Facebook pagina: www.facebook.com/ecowashnl

Prijzen romp polijsten en sealen

Lengte tot 40ft: 9 euro per ft lengte
Lengte tot 45ft: 10 euro per ft lengte
Lengte tot 50ft: 11 euro per ft lengte

Meerprijs erg doffe romp, sterke verkrijting: 7 euro per ft lengte. Dit in verband met extra tijd voor matteer- en polijstwerkzaamheden. Alle prijzen zijn inclusief BTW, materialen en kilometervergoeding. Boten met een lengte boven de 50ft op aanvraag. Minimumprijs voor kleinere boten is 300 euro inclusief BTW, materialen en kilometervergoeding.

Voorbeeld: De lengte van uw boot is 30 voet(ft), dan is de prijs 30 x 10 = 300 euro. Wij maken gebruik van duurzame en milieuvriendelijke producten* die bescherming bieden en de levensduur van uw schip aanzienlijk verlengen. U wilt toch varen en niet poetsen?

Interieur- en bilge reiniging

Interieurreiniging

 • Afnemen van alle verticale – en horizontale delen
 • Grondig stofzuigen
 • Reinigen koelkast(en)
 • Vloer dweilen
 • Verwijderen van vlekken in vloerbedekking*
 • Verwijderen van vlekken in stoelen of banken*
 • Reinigen van sanitair, afnemen kasten
 • Natte cel(len) schoonmaken
 • Raambewassing binnenkant

bootreiniging

Aanvullende leveringsvoorwaarden Ecowash-Nederland

 • De opgegeven prijzen zijn inclusief 21% BTW en kilometervergoeding
 • Alle prijzen inclusief materiaal tenzij anders vermeldt.
 • Als cliënt akkoord gaat met de door ons aangeboden diensten dan is een e-mail als bevestiging voldoende.
 • Alle opdrachten worden door ons bevestigd en worden per e-mail verstuurd.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade die door derden is ontstaan ten tijde van onze werkzaamheden aan boord.
 • Na aanvang werkzaamheden behouden wij het recht voor deze werkzaamheden af te maken en deze dienen door de cliënt betaald te worden.
 • Als wij specialisten moeten in huren zullen wij daar melding van maken en na uw accoord inhuren.
 • Wij werken alleen met eerste klas producten die het milieu en uw vaartuig geen schade toebrengen.
 • Als u voor aanvang van de werkzaamheden afziet van de eerder gemaakte – en bevestigde afspraak, dient u 50% schadevergoeding te voldoen van het totale eindbedrag van de opdracht inclusief BTW.
 • Alle werkzaamheden worden op locatie uitgevoerd, mits deze volstaat en moet worden vooropgesteld dat deze normaal bereikbaar is.
 • Sleutels worden indien nodig opgehaald bij de havenmeester of bij uzelf en weer ingeleverd.
 • Ingeval van onregelmatigheden worden er foto’s gemaakt en naar u gemaild en met u overlegt.
 • Prijzen kunnen afhankelijk zijn van de staat van uw boot of schip en leggen wij vast na een eerste inventarisatie met daaraan een gekoppelde eerste offerte om uw schip in optimale staat te krijgen.
 • Garanties op poetswerk kunnen niet gegeven worden. Als de werkzaamheden gereed zijn kan u, de klant, binnen 48 uur reclameren en dat wij dan gezamenlijk uw boot nogmaals controleren en eventuele onvolkomenheden corrigeren.
 • Wij houden het recht voor om bij slechte weersomstandigheden het werk te verschuiven naar een andere datum